Επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα μας ή καλέστε μας για καλύτερη τιμή σε πληθώρα προϊόντων!

Η εταιρία μας πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

 

Οι τρόποι αποστολής είναι οι εξής:

 

COURIER

Για παραγγελίες που μπορούν να συσκευασθούν σε μικρά δέματα ή αποστολή πραγματοποιείται μέσω εταιρίας courier. Το κόστος της μεταφοράς ορίζεται στα € 3,50 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. (Αφορά δέματα μέχρι 5kg. Υπάρχει δυνατότητα αποστολής μεγαλύτερων δεμάτων μέσω Courier κατόπιν συνεννόησης για το κόστος των μεταφορικών). Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με πρόσθετο κόστος €2,20 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Για την ασφάλεια των παραγγελιών σας, σας συνιστούμε να ελέγχετε το περιεχόμενο του δέματος κατά την παραλαβή και παρουσία του ταχυμεταφορέα, για να διαπιστώσετε τυχόν φθορές των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

 

ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Η αποστολή μπορεί να γίνει με δικά μας μέσα εντός του Νομού Αρκαδίας. Η μεταφορά είναι δωρεάν, αν το κόστος της παραγγελίας υπερβαίνει τα 700 Ευρώ. Για παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία ορίζεται κατόπιν συνεννόησης. Εμπορεύματα μεγάλου όγκου ή βάρους παραδίδονται σε ισόγειο χώρο.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία.

Παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχή σας Πανελλαδικά. Για μεταφορά στο χώρο επιλογής του πελάτη ισχύουν χρεώσεις του πρακτορείου που επιβαρύνουν τον πελάτη. Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται αφού επιβεβαιωθεί η εξόφληση τους.

Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, τα παραλαμβάνετε από την έδρα του πρακτορείου της περιοχής σας. Για αποστολή στον χώρο σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εν λόγω πρακτορείο. (Στις επαρχιακές πόλεις συνήθως δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση).

Για την περιοχή της Αττικής, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα με δικό σας όχημα από το πρακτορείο “ Ο ΣΑΒΒΑΣ” Ξενοδημητρόπουλος Κωνσταντίνος Σ. | Ορφέως 190 Β – Βοτανικός Τ.Κ.: 11855 | 210-3471730 και να αποφύγετε το κόστος μεταφορικών ενδοδιακίνησης.

 

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ – ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΕΥΘΥΝΗ

Τα αποστελλόμενα προϊόντα ελέγχονται πριν παραδοθούν στις εταιρείες μεταφορών και από την εταιρεία μας και από τους μεταφορείς.

Για καταστροφή-χτυπημένων προϊόντων που προέρχεται από την μεταφορά των προϊόντων δεν ευθύνεται η εταιρεία μας καθώς τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και του μεταφορέα.

(Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστούμε επικοινωνία του πελάτη με το πρακτορείο μεταφορών πριν την μεταφορά)

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να ελέγχετε το περιεχόμενο του δέματος κατά την παραλαβή και παρουσία του μεταφορέα, για να διαπιστώσετε τυχόν φθορές των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφράγισης των προϊόντων. Η μεταφορική εταιρεία έχει υπογράψει και παραλάβει ως άρτιο προς μεταφορά το εμπόρευμα οπότε αυτό ταξιδεύει με την ευθύνη του μεταφορέα.

Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος να ζητάτε απο το μεταφορέα να πιστοποιεί γραπτώς και να υπογράψει στο χαρτί της φορτωτικής οτι είναι το προϊόν κατεστραμμένο.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. 

Σε περίπτωση εαλαττωματικού προϊόντος, ως προς τη λειτουργία του(DOA), ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή(για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής(ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία. 

Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή(για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει ελεγχθεί κατά την παραλαβή, παρουσία του μεταφορέα(σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφραγίσης των προϊόντων). Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής(ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία. 


Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές/συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.