Φούρνος πίτσας Inox με ξύλα MEGATHERM FLEGRA 67,5x71,5
  • Φούρνος πίτσας Inox με ξύλα MEGATHERM FLEGRA 67,5x71,5
  • Φούρνος πίτσας Inox με ξύλα MEGATHERM FLEGRA 67,5x71,5
  • Φούρνος πίτσας Inox με ξύλα MEGATHERM FLEGRA 67,5x71,5
  • Φούρνος πίτσας Inox με ξύλα MEGATHERM FLEGRA 67,5x71,5

Φούρνος πίτσας Inox με ξύλα MEGATHERM FLEGRA 67,5x71,5

Σε 4 άτοκες δόσεις !
001-50647
Megatherm
1.130,00 €
με ΦΠΑ Συνήθης χρόνος παράδοσης 4 - 7 ημέρες
Ποσότητα
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
favorite_border favorite
 

Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

 

Δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων

Ιδιότητες:

  • Οι ανοξείδωτοι μεταλλικοί φούρνοι της σειράς Fourno, συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του παραδοσιακού φούρνου,
    προσφέροντας συγχρόνως μοντέρνο σχεδιασμό και αισθητική στον χώρο σας.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρο, αυλή/μπαλκόνι/αίθριο, με το πλεονέκτημα ότι μπορεί εύκολα να μετακινηθεί.
  • Ο γρήγορος χρόνος προθέρμανσης του φούρνου (15-20’  400-450 °C), αποτελεί την ιδανική και οικονομική λύση για το ψήσιμο κλασικής Ιταλικής Ναπολιτάνικης πίτσας, πίτας, ψωμιού.
  • Ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και για το ψήσιμό οποιουδήποτε μαγειρευτού φαγητού μέσα σε γάστρα ή ταψί.
  • Με τη χρήση σχάρας ψησίματος, ο φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ψησταριά, για το ψήσιμο κρεάτων, ψαριών ή λαχανικών.
  • Ο κλειστός χώρος καύσης, ευνοεί τη χρήση του σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Τα υλικά κατασκευής του προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα στον χρόνο.

 

Χαρακτηριστικά:

 

  • Τύπος : Flegra
  • Διαστάσεις δαπέδου φούρνου : 60x44cm
  • Μέγιστη θερμοκρασία: 500 ­°C
  • Χρόνος θέρμανσης (400 °C) : 15-20’
  • Διαστάσεις εξωτερικές χωρίς καμινάδα / με καμινάδα (LxWxH) : 675x715x500cm / 675x715x115cm
  • Διάμετρος καμινάδας : Φ130mm
  • Χωρητικότητα πίτσας : 1-2 τεμ
  • Χωρητικότητα ψωμιού : έως 2kg

 

Πλεονεκτήματα: 

 

Μοναδική εμπειρία
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός ξυλόφουρνου είναι η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί.
Ο ήχος της φωτιάς, η ζεστασιά της φλόγας και η μυρωδιά του καμένου ξύλου δημιουργούν μία γιορτινή ατμόσφαιρα και αξέχαστη εμπειρία για την οικογένειας σας και τους καλεσμένους σας.

Μοναδική γεύση
Η χρήση ενός ξυλόφουρνου για το ψήσιμο μία πίτσας ή ενός ψωμιού, για το μαγείρεμα ενός φαγητού σε γάστρα ή ταψί, προσφέρει αυτομάτως μία
ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό, την οποία δεν μπορείς να πάρεις με άλλους τρόπους μαγειρέματος ή ψησίματος, όπως ο ηλεκτρικός φούρνος ή ο φούρνος με αέριο. Για το λόγο αυτό πολύ καταξιωμένοι chef, επιμένουν τη χρήση ξύλου για το ψήσιμο ή το μαγείρεμα.

Οικονομία
Με την αύξηση στις τιμές του ρεύματος και των ορυκτών καυσίμων (αέριο/πετρέλαιο), η χρήση των ξυλόφουρνων Furno της Megatherm,
αποτελεί την εναλλακτική λύση για το μαγείρεμα ή το ψήσιμο. Με τη χρήση ξύλων, των οποίων μπορούμε να έχουμε ήδη στη κατοχή μας από κλαδέματα
ή άλλες αγροτικές εργασίες, το κόστος χρήσης του ξυλόφουρνου είναι μηδενικό.

Καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι
Οι φούρνοι της σειράς Furno της Megatherm, μπορούν να εγκατασταθούν, είτε στο μπαλκόνι σας (προτείνουμε τον τύπο Furno Mini), είτε στην αυλή σας (προτείνουμε τον τύπο Fourno Midi). Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα χρήσης του φούνρου και για το καθημερινό μαγείρεμα (ψήσιμο ψαριών/κρεάτων, μαγειρευτών φαγητών, κτλ), διατηρώντας την ατμόσφαιρά του σπιτιού σας καθαρή από ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Συμβουλή: Με τη χρήση διαφόρων ειδών ξύλου, παίρνετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στη γεύση του φαγητού. Το κάθε ξύλο παρέχει τα δικά του αρώματα, τα οποία μπορείς να τα απολαύσεις στο φαγητό σου.

 

Τρόπος ψησίματος:

 

Ο ξυλόφουρνος της Megatherm, χάρη στον σχεδιασμό του και τη κατασκευή του προσφέρει 3 τρόπους μετάδοσης της θερμότητας στο φαγητό, οι οποίοι εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα για το ψήσιμο ή το μαγείρεμα:
1. Μετάδοση θερμότητας μεταγωγικά
Οι συμβατικοί ηλεκτρικοί φούρνοι μεταφέρουν τη θερμότητα με τη χρήση του ανεμιστήρα όταν χρειαστεί. Οι ξυλόφουρνοι της Megatherm λόγω του θολωτού της κατασκευής τους, μεταφέρουν τη φλόγα και τη θερμότητα από την μία πλευρά που βρίσκεται η φωτιά στην άλλη, δημιουργόντας ανακυκλοφορία με αποτέλεσμα την ομοιόμορφη θερμοκρασία εντός του φούρνου.

2. Μετάδοση θερμότητας με αγωγή
Οι πυρόπλακες πάνω στις οποίες τοποθετούμε το φαγητό, αποθηκεύουν θερμότητα την οποία μεταφέρουν στο φαγητό δια της αγωγής, λόγω της απευθείας επαφής που έχουν με το φαγητό. Θεωρείτε και ο ιδανικός τρόπος ψησίματος για τη πίτσα ή το ψωμί, δημιουργούντας ιδιαίτερα στην πίτσα την κρούστα για την οποία είναι δημοφιλής η Ιταλική Ναπολιτάνικη πίτσα.

3. Μετάδοση θερμότητας με ακτινοβολία
Ο φούρνος αποθηκεύει θερμότητα στις πυρόπλακες, όπως επίσης και στα μεταλλικά ανοξείδωτα τοιχώματά του, την οποία θερμότητα μεταφέρει στο φαγητό διά της ακτινοβολίας.

 

Σημείωση : Διατίθεται και με μεταλλική βάση με επιπλέον χρέωση 

arrow_upward