Ντους κεφαλής 2 ροών GROHE RainShower 360 DUO 26254000
  • Ντους κεφαλής 2 ροών GROHE RainShower 360 DUO 26254000
  • Ντους κεφαλής 2 ροών GROHE RainShower 360 DUO 26254000

Ντους κεφαλής 2 ροών με βραχίονα τοίχου GROHE RainShower 360 DUO 26254000

Σε 4 άτοκες δόσεις !
001-32352
836,00 €
με ΦΠΑ Συνήθης χρόνος παράδοσης 4 - 7 ημέρες
Ποσότητα
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
favorite_border favorite
 

Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

 

Δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων

GROHE Rainshower 360 DUO – Ακόμα πιο πολυτελές σετ κεφαλής ντους

Απολαύστε ένα τέλειο ντους με το ντους κεφαλής GROHE Rainshower XXL φτιαγμένο σε οβάλ σχήμα. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία GROHE DreamSpray και το άνετο πλάτος των 360mm, αγκαλιάζει όλο το σώμα με την τέλεια ροή νερού. Σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε δύο μοτίβα ψεκασμού: τον χαλαρωτικό ψεκασμό PureRain ή τον ψεκασμό GROHE O2 με αέρα (ρυθμίζεται κατά την αρχική εγκατάσταση) και τον αναζωογονητικό ψεκασμό GROHE TrioMassage. Με φινίρισμα ανθεκτικού χρωμίου GROHE StarLight, τα εξαρτήματα διαθέτουν μια υπέροχη λάμψη και είναι εξαιρετικά εύκολα στο καθάρισμα. Η πλάκα ψεκασμού αφαιρείται, και με τα ακροφύσια SpeedClean κατά των αλάτων, δεν θα σας απασχολήσει ποτέ η συσσώρευση αλάτων. Το σετ διατίθεται πλήρες με έναν υψηλής ποιότητας βραχίονα ντους (ορατό μήκος 422mm, φινίρισμα χρωμίου). Rainshower DUO: τελειότητα αιχμής, κατασκευάζεται στη Γερμανία - από την GROHE. Αυτό το σετ κεφαλής ντους συνδυάζεται ιδανικά με τον θερμοστάτη ντους GROHE Grohtherm SmartControl με 3 βαλβίδες (34713000). Για να ολοκληρώσετε το σετ, πρέπει να αγοράσετε το κουτί GROHE Rainshower 360 (26264001).

Το GROHE DreamSpray προσφέρει πολυτέλεια στο ντους για κάθε μοτίβο ψεκασμού

Βελτιώστε το ντους σας με την τεχνολογία GROHE DreamSpray. Το DreamSpray διασφαλίζει ότι η ροή από κάθε ακροφύσιο έχει τέλεια ισορροπημένη ροή, ανεξάρτητα από το μοτίβο ψεκασμού που επιλέγετε, έτσι ώστε η εμπειρία σας από το ντους να είναι απολύτως άνετη και ευχάριστη.

Ψεκασμός GROHE TrioMassage – αναζωογονητικό τριπλό αποτέλεσμα μασάζ για το κεφάλι, τον λαιμό και τους ώμους σας

Χαλαρώνοντας και αναζωογονώντας ταυτόχρονα, ο μοναδικός συνδυασμός του δυναμικού ψεκασμού μας Bokoma (με τα ακροφύσια να ανοίγουν και να κλείνουν δημιουργώντας μια αίσθηση «αναπνοής») και με δύο παλλόμενα μοτίβα ψεκασμού προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα μασάζ για το κεφάλι, τον λαιμό και τους ώμους σας.

Ψεκασμός PureRain GROHE: εξαιρετικά απαλός, όπως η ζεστή καλοκαιρινή βροχή

Ο ψεκασμός GROHE Rain έγινε ψεκασμός PureRain GROHE καλύπτοντας σας με ακόμα μεγαλύτερα και πιο μαλακά σταγονίδια νερού.

Ψεκασμός GROHE Rain O² – απολαύστε ένα ντους που είναι πιο ελαφρύ κι από τον αέρα

Απολαύστε μια απαλότερη εμπειρία ντους με τον ψεκασμό GROHE Rain O². Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό της GROHE αντλεί αέρα στον ψεκασμό του ντους για να δημιουργήσει μια διάχυτη και απαλή ροή, δημιουργώντας μια δροσερή αίσθηση ομίχλης στο δέρμα σας. Το GROHE Rain O2 είναι η απόλυτη πολυτέλεια στο ντους με απαλό άγγιγμα.

Αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων στο ντους σας με το SpeedClean

Εύκολο καθάρισμα σε διπλά γρήγορο χρόνο. Αποχαιρετήστε τα άλατα με αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κατά των αλάτων. Τα εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης στην κεφαλή του ντους σάς επιτρέπουν να σκουπίζετε τα άλατα με το χέρι σας, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συσσωρεύονται και να μειώνεται η λειτουργία του ντους.

Τα ειδικά μονωμένα κανάλια καθοδήγησης νερού θερμαίνονται μακριά από τις επιφάνειες

Το εσωτερικό WaterGuide προστατεύει εσάς και τις επιφάνειές σας. Η εσωτερική μόνωση σημαίνει ότι η επιφάνεια του ντους δεν θα γίνει τόσο καυτή ώστε να μην μπορείτε να την ακουμπήσετε Αυτό προστατεύει επίσης το λαμπερό φινίρισμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του υπερ-ασφαλούς ντους σας θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

GROHE EasyClean – αφαιρούμενη πλάκα ψεκασμού για εύκολο καθάρισμα

Με το σύστημα GROHE EasyClean, η πλάκα ψεκασμού μπορεί να αποκολληθεί από το ντους κεφαλής και να καθαριστεί σε μηδέν χρόνο. Απλά ξεπλύνετε και θα μοιάζει σαν καινούριο.

 

Ιδιότητες:

  • Εγγύηση αντιπροσωπείας: 5 έτη 
  • Χωρίς εντοιχιζόμενο μηχανισμό εγκατάστασης (Εμφανίζεται παρακάτω)

Χαρακτηριστικά

Εγγύηση αντιπροσωπείας:
5 έτη

Ίσως σας αρέσουν:

arrow_upward