Μπαταρία ντουσιέρας θερμοστατική GROHE  GROHTHERM 800 34558000 (Σώμα)
  • Μπαταρία ντουσιέρας θερμοστατική GROHE  GROHTHERM 800 34558000 (Σώμα)
  • Μπαταρία ντουσιέρας θερμοστατική GROHE  GROHTHERM 800 34558000 (Σώμα)

Μπαταρία ντουσιέρας θερμοστατική GROHE GROHTHERM 800 34558000 (Σώμα)

Σε 4 άτοκες δόσεις !
001-29435
213,00 €
με ΦΠΑ Συνήθης χρόνος παράδοσης 4 - 7 ημέρες
Ποσότητα
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
favorite_border favorite
 

Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

 

Δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων

Μπαταρία ντουσιέρας θερμοστατική GROHE GROHTHERM 800 34558000 (Σώμα) χρωμέ

Τέλος στις δυσάρεστες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας ενώ κάνετε ντους: εξοπλισμένος με την τεχνολογία GROHE TurboStat, αυτός ο μίκτης μπάνιου διατηρεί τη θερμοκρασία του νερού σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του ντους. Χάρη στον δακτύλιο κλίμακας GROHE EasyLogic, μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή θερμοκρασία απλά και διαισθητικά. Διαθέτει το πλήκτρο GROHE SafeStop που προφυλάσσει το δέρμα σας από εγκαύματα για απόλυτη ασφάλεια στο μπάνιο. Μπορείτε εύκολα να πιάσετε και να γυρίσετε τις λαβές σε σχήμα πτερυγίων ακόμα κι όταν τα χέρια σας έχουν σαπουνάδα. Με το πλήκτρο GROHE EcoButton για εξοικονόμηση νερού, μπορείτε ακόμα και να μειώσετε την κατανάλωση νερού έως και κατά 50% χωρίς να θυσιάσετε την άνεση και την απόδοση. Με το φινίρισμα χρωμίου GROHE StarLight,αυτός ο αξιόπιστος θερμοστάτης μπάνιου θα είναι μια γοητευτική ατραξιόν για το μπάνιο σας και εξαιρετικά εύκολος στο καθάρισμα.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

Για μια εξαιρετικά ασφαλή επιφάνεια που είναι δροσερή στην αφή με το GROHE CoolTouch

Με την τεχνολογία CoolTouch της GROHE οι μπαταρίες σας δεν θα είναι ποτέ θερμότερες από τη ροή νερού. Ένας ενσωματωμένος δίαυλος μέσα στο σώμα του θερμοστάτη σημαίνει ότι το νερό δεν μεταφέρει θερμότητα στην επιφάνεια. Έτσι ο καθένας – ειδικά τα παιδιά – μπορεί να έχει την απόλυτη απόλαυση χωρίς τον κίνδυνο εγκαυμάτων.

Μειώστε την κατανάλωση και τους λογαριασμούς νερού με το GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy μειώνει την ποσότητα νερού που καταναλώνει η μπαταρία έως και 50%. Το πραγματικά έξυπνο σημείο είναι ότι χάρη στην εσωτερική τεχνολογία της μπαταρίας η ροή του νερού είναι άφθονη κάθε φορά που ανοίγετε τη μπαταρία. Εξοικονομήστε νερό και χρήματα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

Πιέστε το πλήκτρο για να μειώσετε την κατανάλωση νερού έως και 50%

Φερθείτε οικολογικά στο μπάνιο μειώνοντας κατά το ήμισυ τη χρήση νερού. Η τεχνολογία GROHE EcoButton σάς προσφέρει μια πλήρη ροή, όταν την χρειαστείτε, με το πάτημα ενός πλήκτρου – για να γεμίσετε τη μπανιέρα βιαστικά, για παράδειγμα. Αλλά η τυπική λειτουργία μειώνει την κατανάλωση νερού έως και 50% – κάνοντας οικονομία στους λογαριασμούς και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Οι λαβές GROHE MetalGrip είναι άνετες στη χρήση

Υπέροχα στο κράτημα και φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα προϊόντα μας GROHE MetalGrip είναι εύκολα στον χειρισμό – ακόμη και με σαπουνάδα – και διαρκούν για χρόνια.

Ιδιότητες:

  • Διακόπτης ασφαλείας στους 38° C - Ρύθμιση ως 43° C
  • Ενσωματωμένος διακόπτης αναμεμειγμένου νερού λαβή όγκου με κουμπί οικονομίας και ανεξάρτητα ρυθμιζόμενο διακόπτη οικονομίας
  • Κεραμική κεφαλή 1/2" , 180°
  • Εξοδος ντούς: Κάτω 1/2"
  • Φίλτρα συγκράτησης ακαθαρσιών
  • Προστασία κατά της αντεπιστροφής χάρις τις ενσωματωμένες βαλβίδες αντεπιστροφής
  • Σύνδεσμοι: Σχήματος S
  • Mεταλλικές Ροζέττες
  • Eλάχιστη πίεση: 1 bar

 

Καινοτομίες:

  • GROHE CoolTouch safety housing
  • GROHE StarLight chrome finish
  • GROHE MetalGrip ergonomically shaped metal handles
  • GROHE SafeStop Plus optional temperature limiter at 43°C included
  • GROHE TurboStat compact cartridge
  • GROHE EcoJoy technology for less water and perfect flow

Εγγύηση Ελληνικής Αντιπροσωπείας: 5 έτη
Κατασκευάζεται στην Γερμανία

Χαρακτηριστικά

Λειτουργία:
Θερμοστατική
Εγγύηση αντιπροσωπείας:
5 έτη

Ίσως σας αρέσουν:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

arrow_upward