Σετ θερμοστατικής μπαταρίας 3 εξόδων με ντούς κεφαλής 2 ροών, τηλέφωνο, σπιράλ, στήριγμα και παροχή GROHE SMART CONTROL 34705000
  • Σετ θερμοστατικής μπαταρίας 3 εξόδων με ντούς κεφαλής 2 ροών, τηλέφωνο, σπιράλ, στήριγμα και παροχή GROHE SMART CONTROL 34705000
  • Σετ θερμοστατικής μπαταρίας 3 εξόδων με ντούς κεφαλής 2 ροών, τηλέφωνο, σπιράλ, στήριγμα και παροχή GROHE SMART CONTROL 34705000

Σετ θερμοστατικής μπαταρίας 3 εξόδων GROHE SMART CONTROL 34705000

Σε 4 άτοκες δόσεις !
001-32353
1.608,00 €
με ΦΠΑ Συνήθης χρόνος παράδοσης 4 - 7 ημέρες
Ποσότητα
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
favorite_border favorite
 

Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

 

Δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων

Σετ ντους Grohtherm SmartControl Perfect – εντοιχισμένος έλεγχος για μοντέρνα μπάνια και πλήθος καινοτόμων λειτουργιών.

Χαλαρώστε και απολαύστε το τέλειο ντους με ένα σετ θερμοστατικού ντους που έχει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε άνετο έλεγχο και επιλογές. Διαθέτει εντοιχισμένο θερμοστάτη SmartControl, κεφαλή ντους Rainshower SmartActive 310 Cube (περιλαμβάνει βραχίονα 400 mm και αναμικτικό κουτί) με δύο επιλογές ψεκασμού, κομψό τηλέφωνο και βάση ντους Euphoria Stick Cube, σπιράλ Silverflex που δεν τυλίγεται καθώς και το GROHE Rapido Smartbox για γρήγορη εγκατάσταση. Σχεδιασμένη για να προσαρμόζεται αλλά και για να είναι ακριβής, η τεχνολογία SmartControl σας επιτρέπει να ελέγχετε το ντους σας όπως ακριβώς θέλετε! Με άνεση!

Επιλέξτε την επιθυμητή πηγή ψεκασμού και ρυθμίστε τον όγκο του νερού με το πάτημα-περιστροφή ενός πλήκτρου. Οι τρεις βαλβίδες προσφέρουν πλήρη ευελιξία, όποια και αν είναι η ρύθμιση του ντους σας – μπορείτε να ελέγχετε, να εναλλάσσετε ή ακόμα και να συνδυάζετε διαφορετικά μοτίβα ψεκασμού και εκροές νερού. Η κεφαλή ντους διαθέτει δύο επιλογές ψεκασμού που μπορούν να χρησιμοποιούνται ξεχωριστά, ή σε συνδυασμό μεταξύ τους – τον απαλό ψεκασμό PureRain και τον ψεκασμό GROHE ActiveRain, αρκετά δυνατό για να ξεπλένετε τα μαλλιά σας ή για μια αναζωογονητική εμπειρία μασάζ. Η ενσωματωμένη τεχνολογία GROHE TurboStat αποτρέπει τυχόν δυσάρεστες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Οι σημάνσεις και τα κουμπιά GROHE EasyLogicμε ειδικές υφές και σύμβολα που μπορούν να εναλλάσσονται προσφέρουν άνετη και διαισθητική λειτουργία. Φιλικό για την οικογένεια, το πλήκτρο παράκαμψης GROHE SafeStop σας επιτρέπει να θέσετε μέγιστη θερμοκρασία στους 38° C για να αποφύγετε το κάψιμο - ο προαιρετικός περιοριστής θερμοκρασίας GROHE SafeStop Plus σας επιτρέπει ένα περαιτέρω όριο στους 43° C για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Η τεχνολογία GROHE EcoJoy που εξοικονομεί νερό σας δίνει την επιλογή μειωμένου ρυθμού ροής χωρίς συμβιβασμούς στην απόλαυση. Χάρη στο Σύστημα QuickFix της GROHE, είναι γρήγορο και ξεκάθαρο στην τοποθέτηση του. Το λεπτό προφίλ το κρατά εύκολα καθαρό και το λαμπερό, ανθεκτικό τελείωμα χρωμίου GROHE Star Light θα δείχνει τέλειο για πολλά ακόμα χρόνια. Με λεπτό, τετράγωνο σχεδιασμό, είναι τέλειο για την εκσυγχρονισμένη, μινιμαλιστική εμφάνιση που θα αναβαθμίσει το σχέδιο του μπάνιου σας.

 

GROHE SmartControl: διαισθητική λειτουργία με το πάτημα ενός πλήκτρου

Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία αναπτύχθηκε για να παρέχει τέλεια ευκολία στη λειτουργία: πιέστε το πλήκτρο για να ξεκινήσει το ντους, γυρίστε για να ρυθμίσετε την ένταση του νερού και πιέστε ξανά για παύση ή διακοπή του ντους. Ο επιλεγμένος όγκος νερού είναι έτσι προκαθορισμένος, όταν κάνετε επανεκκίνηση. Για να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα το τηλέφωνο ντους και το ντους κεφαλής, απλά ενεργοποιήστε και τα δύο πλήκτρα. Ακόμη και η εναλλαγή και ο συνδυασμός των μοτίβων ψεκασμού πραγματοποιούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

Το GROHE DreamSpray προσφέρει πολυτέλεια στο ντους για κάθε μοτίβο ψεκασμού

Βελτιώστε το ντους σας με την τεχνολογία GROHE DreamSpray. Το DreamSpray διασφαλίζει ότι η ροή από κάθε ακροφύσιο έχει τέλεια ισορροπημένη ροή, ανεξάρτητα από το μοτίβο ψεκασμού που επιλέγετε, έτσι ώστε η εμπειρία σας από το ντους να είναι απολύτως άνετη και ευχάριστη.

Ενίσχυση της ισχύος του ντους με ActiveRain

Απολαύστε ένα πιο τονωτικό ντους με τον ψεκασμό ActiveRain GROHE, έναν ψεκασμό πίδακα από το κέντρο της κεφαλής του ντους που θα γαργαλήσει το τριχωτό της κεφαλής σας. Ο ψεκασμός είναι αρκετά ισχυρός, για να ξεβγάλετε το σαμπουάν στο ντους, καθώς επίσης για να κάνετε ένα μασάζ στο κεφάλι, τον λαιμό και τους ώμους σας για ένα αναζωογονητικό ξεκίνημα της ημέρας σας.

Ψεκασμός PureRain GROHE: εξαιρετικά απαλός, όπως η ζεστή καλοκαιρινή βροχή

Ο ψεκασμός GROHE Rain έγινε ψεκασμός PureRain GROHE καλύπτοντας σας με ακόμα μεγαλύτερα και πιο μαλακά σταγονίδια νερού.

 

Normal Spray: Ένα σύνηθες μοτίβο ψεκασμού που αναζωογονεί και φρεσκάρει

Ευέλικτο και αναζωογονητικό, το Normal Spray της GROHE εγγυάται καθημερινή ικανοποίηση στο ντους.

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

 

GROHE QuickFix – απλή εγκατάσταση με κρυφό στήριγμα

Ο καινοτόμος μηχανισμός αυτόματης στερέωσης του GROHE QuickFix σημαίνει ότι η τοποθέτηση της ροζέτας τοίχου είναι πολύ πιο γρήγορη από τη χρήση ενός συμβατικού συστήματος επιτοίχιας τοποθέτησης με χρήση εκτεθειμένων βιδών. Εξαιρετικά βολική λύση που δημιουργεί ένα άψογο φινίρισμα.

Αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων στο ντους σας με το SpeedClean

Εύκολο καθάρισμα σε διπλά γρήγορο χρόνο. Αποχαιρετήστε τα άλατα με αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κατά των αλάτων. Τα εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης στην κεφαλή του ντους σάς επιτρέπουν να σκουπίζετε τα άλατα με το χέρι σας, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συσσωρεύονται και να μειώνεται η λειτουργία του ντους.

Τα ειδικά μονωμένα κανάλια καθοδήγησης νερού θερμαίνονται μακριά από τις επιφάνειες

Το εσωτερικό WaterGuide προστατεύει εσάς και τις επιφάνειές σας. Η εσωτερική μόνωση σημαίνει ότι η επιφάνεια του ντους δεν θα γίνει τόσο καυτή ώστε να μην μπορείτε να την ακουμπήσετε Αυτό προστατεύει επίσης το λαμπερό φινίρισμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του υπερ-ασφαλούς ντους σας θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

Όχι πια άλλα μπερδέματα με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree

Μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο το πρωί ξεμπερδεύοντας τον σωλήνα του ντους σας. Με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree αυτή η απογοητευτική εμπειρία θα μείνει στο παρελθόν. Ο εύκαμπτος σωλήνας διατηρεί πάντα το σχήμα του, κάνοντάς τον εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση.

Χαρακτηριστικά

Ιδιότητες:
Εντοιχισμού
Λειτουργία:
Θερμοστατική
Εγγύηση αντιπροσωπείας:
5 έτη

Ίσως σας αρέσουν:

arrow_upward