• -6%
Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 26250000
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 26250000
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 360 DUO 26250000 Χρωμέ
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 360 DUO 26250000 Χρωμέ
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 360 DUO 26250000 Χρωμέ
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 360 DUO 26250000 Χρωμέ
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 360 DUO 26250000 Χρωμέ
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 360 DUO 26250000 Χρωμέ
  • Σύστημα ντους με  Smart Control GROHE 26250000

Σύστημα ντους με Smart Control GROHE 360 DUO 26250000 Χρωμέ

Σε 4 άτοκες δόσεις !
001-29692
1.700,00 €
1.598,00 € Έκπτωση 6%
με ΦΠΑ Συνήθης χρόνος παράδοσης 4 - 7 ημέρες
Ποσότητα
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
favorite_border favorite
 

Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

 

Δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων

GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Exposed – Πολυτελές σύστημα ντους με διαισθητικούς χειρισμούς και ψεκασμό GROHE TrioMassage

Ψάχνετε ένα κομψό σύστημα ντους που παρέχει μέγιστη άνεση και στυλάτο σχεδιασμό; Αυτό είναι το ντους που θέλετε: Η καινοτόμα τεχνολογία SmartControl σας επιτρέπει να επιλέγετε και να συνδυάζετε την κεφαλή και το τηλέφωνο του ντους καθώς και τα μοτίβα ψεκασμού, απλά πιέζοντας και γυρνώντας ένα κουμπί. Τόσο η κεφαλή όσο και το τηλέφωνο ντους προσφέρουν μια επιλογή δυο μοτίβων ψεκασμού. Το XXL ντους κεφαλής με την κομψή λευκή πλάκα ψεκασμού σας προσφέρει απόλαυση, ενώ ο ψεκασμός GROHE TrioMassage, χαλαρωτικός αλλά και τονωτικός, θα πάει την εμπειρία του ντους σε άλλα επίπεδα. Η ενσωματωμένη τεχνολογία GROHE TurboStat δεν επιτρέπει δυσάρεστες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία για απόλυτη άνεση και προστασία. Το κουμπί GROHE SafeStop προστατεύει το δέρμα σας από το κάψιμο, και χάρη στο GROHE CoolTouch ο θερμοστάτης δεν θα είναι ποτέ υπερβολικά ζεστός στο άγγιγμα. Η τεχνολογία GROHE EcoJoy για εξοικονόμηση νερού συμβάλλει στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Αυτό το σύστημα διαθέτει κομψό σχεδιασμό και πλήθος βολικών χαρακτηριστικών. GROHE Rainshower SmartControl - τελειότητα τελευταίας τεχνολογίας, από τη Γερμανία. * Για το ντους κεφαλής, μπορείτε να ρυθμίσετε το GROHE Rain O2 ή το PureRain ως το δεύτερο μοτίβο ψεκασμού κατά την αρχική εγκατάσταση.

 

GROHE SmartControl: διαισθητική λειτουργία με το πάτημα ενός πλήκτρου

Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία αναπτύχθηκε για να παρέχει τέλεια ευκολία στη λειτουργία: πιέστε το πλήκτρο για να ξεκινήσει το ντους, γυρίστε για να ρυθμίσετε την ένταση του νερού και πιέστε ξανά για παύση ή διακοπή του ντους. Ο επιλεγμένος όγκος νερού είναι έτσι προκαθορισμένος, όταν κάνετε επανεκκίνηση. Για να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα το τηλέφωνο ντους και το ντους κεφαλής, απλά ενεργοποιήστε και τα δύο πλήκτρα. Ακόμη και η εναλλαγή και ο συνδυασμός των μοτίβων ψεκασμού πραγματοποιούνται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

 

 

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού άμεσα και αξιόπιστα με το GROHE TurboStat

Όχι άλλες ξαφνικές αλλαγές θερμοκρασίας. Με την τεχνολογία θερμοστάτη GROHE TurboStat, ρυθμίστε την επιθυμητή θερμοκρασία και, στη συνέχεια, απολαύστε την τέλεια άνεση, γνωρίζοντας ότι το νερό σας δεν θα ζεσταθεί ξαφνικά ούτε θα κρυώσει, ανεξάρτητα από τη διακύμανση της παροχής.

 

 

Για μια εξαιρετικά ασφαλή επιφάνεια που είναι δροσερή στην αφή

Με την τεχνολογία CoolTouch της GROHE οι μπαταρίες σας δεν θα είναι ποτέ θερμότερες από τη ροή νερού. Ένας ενσωματωμένος δίαυλος μέσα στο σώμα του θερμοστάτη σημαίνει ότι το νερό δεν μεταφέρει θερμότητα στην επιφάνεια. Έτσι ο καθένας – ειδικά τα παιδιά – μπορεί να έχει την απόλυτη απόλαυση χωρίς τον κίνδυνο εγκαυμάτων.

 

 

GROHE SafeStop (Plus) – προστασία από ζεμάτισμα στους 38°C και (προαιρετικά) στους 43°C

Εξαιρετικό για σπίτια με παιδιά, αυτό το στοιχείο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί στους 38°C, εμποδίζοντας έτσι την υπερβολική άνοδο της θερμοκρασίας του νερού. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε υψηλότερες θερμοκρασίες πιέζοντας το πλήκτρο. Προαιρετικά για πρόσθετη ασφάλεια: ο εύχρηστος περιοριστής GROHE SafeStop Plus εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 43°C.

 

 

Κάντε το ντους πολυτελές με λιγότερα έξοδα με τη λειτουργία GROHE EcoJoy

Το GROHE EcoJoy σάς επιτρέπει να συνδυάσετε μια εμπειρία ντους πολυτελείας με την οικολογική συνείδηση. Με το EcoJoy η GROHE δημιούργησε ένα ντους που μειώνει τη χρήση νερού έως και 40%, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει καθαρή απόλαυση. Απολαύστε το καλύτερο ντους που έχετε κάνει ποτέ, ενώ εξοικονομείτε νερό και χρήματα

 

 

Ο ενσωματωμένος δίσκος EasyReach διατηρεί τα προϊόντα ντους εύκολα προσβάσιμα

Ο δίσκος ντους EasyReach σημαίνει ότι τα προϊόντα ντους σας είναι εκεί που τα χρειάζεστε. Δεν ψάχνετε πλέον στα τυφλά για το σαπούνι. Η επίπεδη επιφάνεια του δίσκου EasyReach είναι το ιδανικό μέρος, για να βάλετε τα αγαπημένα σας τζελ ντους, σαμπουάν και μαλακτικά, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να τα ψάχνετε. Σχεδιασμένος έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις μπαταρίες GROHE και να εγγυάται εύκολο καθάρισμα.

 

 

Το GROHE DreamSpray προσφέρει πολυτέλεια στο ντους για κάθε μοτίβο ψεκασμού

Βελτιώστε το ντους σας με την τεχνολογία GROHE DreamSpray. Το DreamSpray διασφαλίζει ότι η ροή από κάθε ακροφύσιο έχει τέλεια ισορροπημένη ροή, ανεξάρτητα από το μοτίβο ψεκασμού που επιλέγετε, έτσι ώστε η εμπειρία σας από το ντους να είναι απολύτως άνετη και ευχάριστη.

 

 

Ψεκασμός GROHE TrioMassage – αναζωογονητικό τριπλό αποτέλεσμα μασάζ για το κεφάλι, τον λαιμό και τους ώμους σας

Χαλαρώνοντας και αναζωογονώντας ταυτόχρονα, ο μοναδικός συνδυασμός του δυναμικού ψεκασμού μας Bokoma (με τα ακροφύσια να ανοίγουν και να κλείνουν δημιουργώντας μια αίσθηση «αναπνοής») και με δύο παλλόμενα μοτίβα ψεκασμού προσφέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα μασάζ για το κεφάλι, τον λαιμό και τους ώμους σας.

 

 

Ψεκασμός PureRain GROHE: εξαιρετικά απαλός, όπως η ζεστή καλοκαιρινή βροχή

Ο ψεκασμός GROHE Rain έγινε ψεκασμός PureRain GROHE καλύπτοντας σας με ακόμα μεγαλύτερα και πιο μαλακά σταγονίδια νερού.

 

 

Απολαύστε μια απαλή εμπειρία ντους με τον ψεκασμό Rain

Χαλαρώστε κάτω από το λεπτό μοτίβο του ψεκασμού Rain. Αφήστε τη μαλακή αίσθηση της καλοκαιρινής βροχής στο δέρμα σας να διώξει το στρες και την ένταση και να σας αναζωογονήσει με κάθε τρόπο. Ο ψεκασμός Rain της GROHE φέρνει τη φυσική απόλαυση του νερού σε κάθε μπάνιο.

 

 

Ψεκασμός GROHE Rain O² – απολαύστε ένα ντους που είναι πιο ελαφρύ κι από τον αέρα

Απολαύστε μια απαλότερη εμπειρία ντους με τον ψεκασμό GROHE Rain O². Αυτό το έξυπνο χαρακτηριστικό της GROHE αντλεί αέρα στον ψεκασμό του ντους για να δημιουργήσει μια διάχυτη και απαλή ροή, δημιουργώντας μια δροσερή αίσθηση ομίχλης στο δέρμα σας. Το GROHE Rain O2 είναι η απόλυτη πολυτέλεια στο ντους με απαλό άγγιγμα.

 

 

Εξατομικεύστε το ντους σας εύκολα με το GROHE One-click showering

Συνδυάστε τα μοτίβα ψεκασμού με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η λειτουργία GROHE One-click showering σάς επιτρέπει να επιλέξετε το μοτίβο ψεκασμού σας από 11 πιθανούς συνδυασμούς – αναζωογονητικό, καταπραϋντικό ή οπουδήποτε ενδιάμεσα – με ένα μόνο κλικ, προσφέροντάς σας μια εξατομικευμένη εμπειρία ντους. Αξιόπιστη τεχνολογία για την άνεση και την ευκολία σας.

 

 

Αποφύγετε τη δημιουργία αλάτων στο ντους σας με το SpeedClean

Εύκολο καθάρισμα σε διπλά γρήγορο χρόνο. Αποχαιρετήστε τα άλατα με αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα κατά των αλάτων. Τα εύκαμπτα ακροφύσια σιλικόνης στην κεφαλή του ντους σάς επιτρέπουν να σκουπίζετε τα άλατα με το χέρι σας, οπότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συσσωρεύονται και να μειώνεται η λειτουργία του ντους.

 

 

Τα ειδικά μονωμένα κανάλια καθοδήγησης νερού θερμαίνονται μακριά από τις επιφάνειες

Το εσωτερικό WaterGuide προστατεύει εσάς και τις επιφάνειές σας. Η εσωτερική μόνωση σημαίνει ότι η επιφάνεια του ντους δεν θα γίνει τόσο καυτή ώστε να μην μπορείτε να την ακουμπήσετε Αυτό προστατεύει επίσης το λαμπερό φινίρισμα που σημαίνει ότι η εμφάνιση του υπερ-ασφαλούς ντους σας θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο.

 

 

GROHE StarLight – η επίστρωση χρωμίου έντονης λάμψης κάνει το καθάρισμα εύκολο

Η επίστρωση χρωμίου GROHE Starlight στις μπαταρίες σημαίνει ότι μπορείτε απλά να τις σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί – χωρίς σημάδια, χωρίς ραβδώσεις, χωρίς σημάδια νερού. Η εξαιρετικά λαμπερή επιφάνεια είναι ανθεκτική στις γρατσουνιές, ώστε να διατηρεί την αρχική της στιλπνότητα με ελάχιστη συντήρηση.

 

 

Όχι πια άλλα μπερδέματα με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree

Μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο το πρωί ξεμπερδεύοντας τον σωλήνα του ντους σας. Με τον εύκαμπτο σωλήνα ντους TwistFree αυτή η απογοητευτική εμπειρία θα μείνει στο παρελθόν. Ο εύκαμπτος σωλήνας διατηρεί πάντα το σχήμα του, κάνοντάς τον εύκολο στη χρήση και τη συντήρηση.

 

 

GROHE EasyClean – αφαιρούμενη πλάκα ψεκασμού για εύκολο καθάρισμα

Με το σύστημα GROHE EasyClean, η πλάκα ψεκασμού μπορεί να αποκολληθεί από το ντους κεφαλής και να καθαριστεί σε μηδέν χρόνο. Απλά ξεπλύνετε και θα μοιάζει σαν καινούριο.

 

 

Ενδείξεις στην μπαταρία για ξεκάθαρο και απλό έλεγχο

Εύκολη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας και του σωστού όγκου του νερού. Το σύστημα EasyLogic της GROHE κάνει τις ενδείξεις πάντα προφανείς – ακόμη και για τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Εύχρηστο και ιδανικό για πολυάσχολες οικογένειες.

 

Χαρακτηριστικά

Λειτουργία:
Θερμοστατική
Εγγύηση αντιπροσωπείας:
5 έτη

Προϊόντα που είδατε

arrow_upward